Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@09:35:09 GMT

علم الهدی: نشاط جوانان با رقص مهیا نمی شود

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۶۷۳۵

امام جمعه مشهدمقدس گفت: نشاط امروز این است که جوان امیدآفرین و با امید به گذشته در عرصه جنگ اقتصادی قدم بردارد و فضا را برای جوان آماده کردن به معنای نشاط جوان است نه بی بندو باری و ولنگاری.
 
به گزارش تسنیم از مشهدمقدس، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما در موضوع وعده‌های خداوند متعال در قرآن بود، یکی از آیاتی که در این زمینه آیه ۱۳۴ سوره مبارکه انعام است که می‌فرماید وعده خدا آمدنی است و شما قدرت ندارید که خدا را نسبت به تحقق وعده‌ای که عنایت فرموده ناتوان کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امام جمعه مشهدمقدس گفت: انسان در مسیر زندگی‌اش معمولا با موانعی روبه‌رو می‌شود که سعی می‌کنید با استعداد و قدرت و توان وجودی خودش برطرف کند در واقع زندگی انسان میدان جنگ، مبارزه با مشکلات و موانع در سر راه خواسته‌های خود اوست که انسان مرتبا با این موانع و مشکلات در زندگی در ستیز و نبرد است.

علم‌الهدی بیان کرد: توسعه علم و فناوری نمی‌تواند همه سنگ‌ها را از سر راه انسان بردارد؛ بسیاری از مسائل در گذشته بشر بود که رشد علم و دانش این‌ها را از سر راه بشر برداشت و خیلی از نشدنی‌ها، شدنی شد، اما آیا همه موانع با رشد علم و فناوری درست می‌شود؟ این گونه نیست؛ آن بخشی از موانع را انسان می‌تواند از سر راه خودش بردارد که علل و عواملش در حوزه شناخت انسان باشد.

خطیب جمعه مشهدمقدس با اشاره به اهمیت شب‌های قدر تاکید کرد: امروز روز سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر است، امام بزرگوار فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد؛ این جمله از ابعاد مختلف قابل تحلیل و تبیین است، این جمله به چه معناست؟ کجای فتح خرمشهر اراده و قدرت و عنایات پروردگار بود؟

علم‌الهدی بیان کرد: فتح خرمشهر با برنامه‌ریزی فرماندهان و برنامه‌ای که آن‌ها تنظیم کردند در کنار قدرت رزمندگان اسلام فتح شد؛ نه طوفانی، نه سیلی آمد و نه جریانی که بگوئیم در دست این‌ها نبود و همان سبب فتح خرمشهر شد؛ نقش خدا کجای این قضیه بود؟ آن‌هایی که در عرصه فتح خرمشهر و در عملیات بیت‌المقدس اقدام کردند دو جریان بودند؛ یکی فرماندهانی که برنامه‌ریزی کردند و یکی هم رزمندگان از جان گذشته‌ای که وارد عملیات شدند.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد به خدا و اطمینان به خدا در این جریان بسیار کارساز بود و با اطمینان به خدا عملیات خرمشهر برنامه‌ریزی شد و رزمندگان نیز اراده پیروزی کردند و پیروز شدند و آن‌ها نیز به خدا مطمئن بودند و عقیده داشتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: انسان‌هایی با عشق به خدا به کاری غیرممکن از نظر نظامی دست زدند و خدا نیز کمک کرد؛ خدای رزمندگان ما خدای بعثی‌ها نیز بود؛ اراده آن‌ها نیز دست خدا بود، اما رزمندگان ما با اعتماد به خدا اراده کردند و خدا در دل بعثی‌ها غفلتی انداخت که آن‌ها غافلگیر شدند، زیرا در زمان فتح شاهد بودند برخی بعثی‌ها در سنگر‌های خرمشهر خوابیده‌اند، خدا این‌ها را غافلگیر کرد و غفلت را بر آن‌ها مسلط کرد؛ ۵۰ هزار آدم اسلحه به دستی که برای جنگ آمده بودند و مجهز به تمام تسلیحات بودند دست روی سر تسلیم رزمندگان اسلام شدند.

علم‌الهدی افزود: خدا در دل طرف مقابل دو کار کرد؛ ابتدا غفلت و سپس ایجاد رعب از قدرت اسلام در دل آن‌ها انداخته شد و با این کیفیت، خرمشهر فتح شد و کسی که در همان لحظه اول با یک عمق توحیدی این واقعیت را درک کرد، امام بزرگوار بود که فرمود: خرمشهر را خدا آزاد کرد، خدای سال ۶۳، خدای سال ۹۸ نیز هست؛ خدای جنگ نظامی، خدای جنگ نرم امروز دشمن نیز است؛ مقام معظم رهبری فرمودند: این جنگ، جنگ اراده‌ها است و ما پیروز هستیم، زیرا دشمن تکیه‌اش بر منافع و تجهیزات و سلطه اقتصادی‌اش است، اما ما که ایستاده‌ایم، تکیه ما بر خدا و توکل بر خداست.

وی تاکید کرد: دشمن مولا ندارد و تکیه‌اش بر خودش است، اما ما مولا داریم، اما باید اراده کنیم تا کمک و اعانت پروردگار به نفع ما قرار گیرد؛ تمام گیر ما در همین اراده است، امروز مردم اراده کرده‌اند مقاومت کنند و در سختی‌ها و تنگنا‌ها در مقابل دشمن ایستاده‌اند، اما این عزیزانی که می‌خواهند این جامعه و کشور را اداره کنند این‌ها نیز اراده کرده و با تمام قدرت بیایند و تنگنای معیشتی را از سر راه بردارند و مشکلات گرانی را برطرف کنند و اراده کنند.

علم‌الهدی اظهار داشت: اگر خدای نکرده چنین اراده‌ای نباشد تنها اراده مقاومت از سوی مردم مشکل را برطرف نمی‌شود مردم ما در هر شرایطی پیروز هستند کما اینکه در دوران دفاع مقدس مردم بودند پیروز شدند، برخی جریان‌های مدیریتی ادعا کردند و به امام گفتند به ما اختیار و فرماندهی بدهید و امام برای اینکه عذرشان موجه باشد این اختیار را دادند؛ آخرش چه شد؟ مسیر ۷۰ کیلومتری را دشمن دو ساعته در مرز ما طی کند که اگر با اتومبیل سواری قرار بود بیاید به این زودی نرسیده بود و دشمن مملکت را گرفت؛ این جریان‌ها قدرت طلب بودند، اما مردم ما خواستند بر دشمن پیروز شوند و مردم اراده کردند دین خدا را یاری کنند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: علم الهدی سید احمد علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است

علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص‌ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت ها‌ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • علم‌الهدی: می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند از خود برنجانید؟
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند / حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق در میدان باشد
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن
  • علم الهدی: در بحث حجاب، نمی‌شود مردم یک گوشه بنشینند و تماشاچی باشند
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است